National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Salam,

Saya mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidi Fitri kepada semua rakan-rakan  guru dan ahli Majlis  Guru Cemerlang Negeri Johor dan MGC Daerah Kluang. Mengambil kesempatan disini memohon ribuan keampunan dan kemaafan di atas segala salah silap semasa kita bersama. Mudah-mudahan MGC Khususnya MGC Kluang akan terus menyumbangkan khidmat bakti kepada anak didik kita dan masyarakat guru khasnya. Mudah-mudahan hasrat kita untuk melengkapkan bilik saketeriat dan bilik mesyuarat MGC/MGPM daerah Kluang akan terlaksana dengan seberapa segera. terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi menyumbang bagi merialisasikan matlamat kita. Selamat bercuti.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved