National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Bengkel Modul Bahan Masa Cuti

Salam,
Bengkel membina modul bahan masa cuti untuk murid-murid sekolah rendah Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang kali ke dua  telah diadakan di SK Seri Intan Kluang. Bengkel ini telah disertai ileh 23 orang guru cemerlang  matapelajaran Matematik, Sains, Bahasa Melayu, dan Bahasa Inggeris . Adalah diharapkan modul ini akan dapat membantu guru-guru dan murid-murid menghadapi masa cuti dengan lebih terurus. Majlis Guru cemerlang merakamkan kalungan terima kasih kepada guru besar SK Seri Intan Tn Nordin bin Miskam kerana telah membenarkan Guru Cemerlang berkumpul di sekolah tuan. Usaha dan sokongan yang murni ini hanya allah juga yang membalasnya.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved