National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Selamat Datang 2011

Salam,
Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang mengucapkan selamat tahun baru 2011 kepada semua ahli MGC Kluang. Mudah-mudahan tahun ini akan  terus merapatkan hubungan sesama kita, meningkatkan kerjasama dalam mengerakan MGC Kluang, meningkatkan tahap profesionalisme kita, berusaha bersungguh-sungguh dengan penuh iltizam mengarah kepada kecemerlangan anak didik dan daerah Kluang. Mudah-mudahan Allah akan memberikan kita kekuatan, kemudahan.kesenangan dan kesihatan yang sempurna untuk kita terus mengharungi dunia pendidikan yang mencabar ini. Kepada rakan-rakan yang telah pulang dari mengerjakan ibadah Haji  di doakan semoga mendapat Haji yang mahbrur, Selamat berjuang dalam memperkasa pendidikan daerah Kluang.

"Sederap Memperkasakan Pendidikan Negeri Johor"
Tn.Hj. Markom bin Giran
Pengarah Pelajaran Negeri Johor.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved