National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Bengkel Pembinaan Modul Bahasa Melayu 2010

Program : Bengkel Pembinaan Modul Bahasa Melayu 2010
Tarikh : 5 Ogos 2010
Tempat : SM. Sains Johor.
Penyelaras : Pn. Zanariah bte Abdol  ( Guru Cemerlang Bahasa Melayu )


Salam,
Bersyukur kehadrat Ilahi kerana bengkel Pembinaan Modul Bahasa Melayu kali ke dua telah dapat dilaksanakan dengan melibatkan  semua Guru Cemerlang Bahasa Melayu daerah Kluang. Modul ini dirancang dan dibina  dengan tujuan untuk meningkatkan prestasi matapelajaran Bahasa Melayu UPSR, PMR dan SPM sekolah-sekolah di daerah Kluang. MGC Kluang merakamkan jutaan terima kasih kepada Tn. Haji Abdul Jalil bin Satari kerana telah sudi meluangkan masa bersama-sama memberikan idea dalam pembinaan modul ini. Alhamdulilah dan syukur kerana MGC Kluang diberikan ruang untuk bergerak dalam keterbatasan masa dan halangan-halangan yang terpaksa dihadapi bersama. Terima kasih kepada penyelaras program Pn. Zanariah bte Abdol dan rakan-rakan Guru Cemerlang yang lain di atas kerjasama ini. Syabas.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved