National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Al-Fatihah
Salam,

Alfatihah buat Allahyarham Cikgu Zaki bin Rahmat, Penolong Setiausaha Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang yang telah kembali kerahmatulah pada malam 1 Mei 2010, di rumahnya di Kampung Parit Hassan Simpang Renggam. Beliau telah selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Kampung Parit Hassan , Simpang Renggam jam 11.30 pagi. Alhamdulilah ramai rakan taulan yang mengambil kesempatan untuk bersama alahyarham buat kali terakhir.
Alahyarham yang bertugas sebagai guru Cemerlang Bahasa Melayu di Sekolah Kebangsaan Dato Onn Jaafar, Simpang Renggam merupakan seorang guru yang yang cemerlang dalam P & P, sangat baik hati, suka tersenyum,bergurau, kreatif dan mempunyai sentuhan seni tersembunyi. Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang amat terasa akan kehilangan beliau. Muidah-mudahan Alahyarham di terima di sisi Allah sebagai hamba-hambanya yang soleh. Segala pengorbanan , susah payah dan jasa Alahyarham ketika bersama MGC Kluang tak kan dapat kami lupakan. Amin.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved