National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Bilik Sketeriat MGC Kluang


Salam,
Buat rakan-rakan Guru Cemerlang Daerah Kluang, Dimaklumkan bilik bengkel MGC Kluang telah siap dicat dan diperbaiki oleh rakan-rakan AJK GC Kluang, Namun begitu masih memerlukan  lagi sumbangan tuan puan untuk menyempurnakan perabut dan alatan di bilik - bilik tersebut. Penambahan bahan-bahan pengurusan dan buku-buku terbitan MGM yang akan diedarkan kepada tuan-puan menyebabkan keperluan kepada kelengkapan bilik pengurusan MGC Kluang amat diperlukan dengan kadar segera. MGC Kluang merakamkan jutaan terima kasih kepada sumbangan dari rakan-rakan GC yang telah diberikan tempuh hari. Mudah-mudahan usaha yang baik akan membuahkan hasil yang cemerlang dan berkesan. Insyaallah.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved