National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Pertandingan KajianTindakan Daerah Kluang.

Salam,

Pertandingan kajian tindakan Majlis Guru Cemerlang telah berjaya diadakan di Bilik Mesyuarat SMK.Jalan Mengkibol pada hari Sabtu 23 Okotober 2010 .Majlis Guru Cemerlang mengucapkan syabas dan tahniah kepada rakan-rakan Guru Cemerlang yang telah berani menyahut cabaran untuk menyertai pertandingan tersebut. Terima kasih juga diberikan kepada rakan-rakan yang turut hadir bersama-sama menjayakan pertandingan kajian tindakan yang pertama kali diadakan ini. Meskipun ianya diadakan pada hari Sabtu. Terimakasih kepada Tn.Hj Shaharudin bin Sharif PPD Kluang dan En.Md.Said Daimon P.PPD ( Ketua unit pengurusan sekolah) keranan telah sudi menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan menutup pertandingan kajian tindakan tersebut.


Sekalung tahniah kepada:


Kategori Sekolah Menengah

Johan

Pn. Che Hasnah bte Nuh

N.Johan

Pn. Zaiton bintiDaud

Ketiga

En.Zulkifli bin Pungot


Kategori Sekolah Rendah

Johan

Pn.Maimunah bt. Juraimi

N.Johan

Pn. Wahidah bte Abdul Rahman

Ketiga

Pn. Maslia binti DarumJohan kategori Menengah dan Rendah akan mewakili MGC Kluang ke pertandingan kajian tindakan peringkat negeri.Johor.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved