National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Persidangan MGC Johor 2010


Perasmian Blog MGC Johor oleh Tn. Pengarah Pelajaran Johor

Alhamdulilah Persidangan Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor telah berlangsung dengan jaya di Hotel  Selesa , Pasir Gudang , 1 Julai 2010. MGC Kluang melahirkan rasa bangga dan terima kasih kepada semua peserta MGC Kluang yang sama-sama hadir menjayakan persidangan ini. Walaupun dengan mengunakan wang sendiri.Apa yang penting persidangan yang diadakan setahun sekali ini bukan sahaja mengumpulkan Guru Cemerlang dari seluruh Negeri Johor tetapi ianya memberikan input-input yang berguna dengan tujuan meningkatksn motivasi , pengetahuan, pengalaman dan anjakkan ke kanan.  Kebangaan kita semua apabila blog Majlis Guru Cemerlang Negeri Johor telah berjaya dilancarkan dengan sempurnanya. Alhamdulilah. Mudah-mudahan segala yang diterima akan memperkasakan diri kita sebagai Guru Cemerlang.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved