National Key Result Areas Persidangan Guru Cemerlang Kebangsaan 2009

Jom Baca Al Quran

Perasmian Persidangan Guru Cemerlang 2013

Pembentangan Kajian Tindakan 1

Input Profesional

Pembentangan Kajian Tindakan 2

Jamuan Perdana

Bersama Ketua JNJK Johor

Majlis Penutupan Persidangan

Selamat Bersara Pn. Hjh Sapiah bt. Samingon


Majlis Guru Cemerlang Daerah Kluang mengucapkan selamat bersara kepada Pn Hajah Sapiah binti Samingon Guru Cemerlang Kaunseling SMK Taman Seri Kluang. Beliau yang telah memulakan tugasnya pada 4.1 1976 di  SMK Dato Abdul Rahman Andak, 1983-1984 di Sekolah Tinggi Kluang, 2000-2005 SMK Jalan Mengkibol ,2006 hingga 13.4.2010 di SMK Taman Seri Kluang. Majlis Guru Cemerlang merakamkan sejuta penghargaan dan ucapan terima kasih di atas penglibatan puan di dalam menjayakan segala program Majlis Guru Cemerlang. Semoga dengan persaraan dari dunia pendidikan ini akan memberikan ruang untuk puan berehat dan beribadat. Semoga terus sihat  dan berbakti kepada dunia pendidikan.
 Di sini saya mengambil kesempatan untuk merakam ingatan iklas untuk Pn. Hajah Sapiah. Sesungguhnya perkenalan dan persahabatan kita di SJM menjadi memori indah untuk kita berdua bukan sahaja sebagai guru, kawan malah seorang kakak yang sentiasa memberikan nasihat, pertolongan , tunjuk ajar dan idea yang tak pernah kering dengan gelak ketawa.Segala kenangan manis kita berdua akan disimpan sampai bila-bila dan insyaalah hubungan kita tak kan putus sampai bila-bila. Selamat bersara Kak Pi.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN: Pihak MGC Kluang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Suapan RSS dari blog dan laman web lain tidak mencerminkan dasar serta pendirian MGC KLUANG

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox yang terkini dengan resolusi 1024 x 768 bagi mendapatkan paparan yang terbaik("Best Viewed")

Hakcipta Terpelihara © 2010 MGCKLUANG

© Copyright 2010, All Rights Reserved